Με την ίδια συνταγή στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Με την ίδια συνταγή στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ με την ίδια εντεκάδα που αγωνίστηκε στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα (17:15) στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική της Super League σε ένα ματς πολύ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη νίκη επί του Άρη στο Καραϊσκάκη και θέλουν μόνο νίκη απέναντι στους Κρητικούς στην εμβόλιμη αγωνιστική για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει την επικινδυνότητα του παιχνιδιού στο Ηράκλειο, ενώ υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες και την περσινή σεζόν είχαν ηττηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το αποψινό ματς δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική κι όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 4-3-3 και με την ίδια συνταγή. Συγκεκριμένα, ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά.

Στον χώρο του κέντρου ο Πορτογάλος θα προτιμήσει την τριάδα, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε και Καμαρά, ενώ ο Βαλμπουενά θα αναπτύσσεται από τα αριστερά, ο Μασούρας από τα δεξιά και ο Ελ Αραμπί θα είναι η αιχμή του δόρατος. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως ο Μαρτίνς κάνει σκέψεις και για τους Λοβέρα και Σουντανί, οι οποίοι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά με λιγότερες πιθανότητες από τους προαναφερθέντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ