Έτσι, χωρίς πρόγραμμα δεν ευδοκιμούν οι συναντήσεις….

Αλήθεια, αν κάποιος από τους παρακαθήμενους ζητήσει από τους εκπροσώπους των υπερεθνικών Ομοσπονδιών να κάνουν έναν απολογισμό της εδώ παρουσία τους, σε ποιο επίτευγμά τους θα μπορούσαν να αναφερθούν; Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να έχουν κάποια ουσιαστικά πράγματα να πουν ώστε να βγει λευκός καπνός από την… καπνοδόχο του ξενοδοχείου.

Έτσι, χωρίς πρόγραμμα δεν ευδοκιμούν οι συναντήσεις…. | to10.gr

Οσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο εύχονται να βγει κάτι καλό από την συνάντηση των τεσσάρων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Μόνο που η ευτυχής κατάληξη της συνάντησης δεν εξαρτάται από τους τέσσερις.

Είναι περίπου αυτονόητο πως αν να επρόκειτο να συναντηθούν μόνοι τους οι πιθανότητες θα ήταν να γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Αυτοί λοιπόν που πήραν την πρωτοβουλία να τους βάλουν γύρω από ένα τραπέζι θα πρέπει να έχουν φροντίσει ώστε να συνοδεύουν την πρόσκληση με κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις ώστε η συνάντηση να έχει αντικείμενο και να μην συζητηθούν όλα… έτσι χωρίς πρόγραμμα.

Οργή από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο Facebook της ΠΑΕ για Σαββίδη, παίκτες, προπονητή (pics)

Το αναφέρω γιατί από την πρόσκληση που έλαβαν δεν προκύπτει ότι υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία για τη συνάντησης. Πιθανά να υπάρξει τέτοια όταν καθίσουν όλοι και αποσυρθούν οι φωτογράφοι. Οι διοργανωτές της συνάντησης δεν είναι κάποιοι τρίτοι που κλήθηκαν να παραστήσουν τους συντονιστές με αρμοδιότητα να δίνουν τον λόγο και να επαναφέρουν στην τάξη όποιον τυχόν μιλάει χωρίς να είναι η σειρά του.

Έχουν ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάτω από τη μύτη και τα μάτια των τοποτηρητών της η ΕΠΟ οδηγήθηκε σε χρεοκοπία. Κάτω από τα δικά τους μάτια ο «δικός τους» Μέλο Περέιρα τα έκανε θάλασσα στην διαιτησία κι όλοι (πλην ενός) έφτασαν στο σημείο να ζητούν να αποχωρήσει.

Αλήθεια, αν κάποιος από τους παρακαθήμενους ζητήσει από τους εκπροσώπους των υπερεθνικών Ομοσπονδιών να κάνουν έναν απολογισμό της εδώ παρουσία τους σε ποιο επίτευγμά τους θα μπορούσαν να αναφερθούν; Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να έχουν κάποια ουσιαστικά πράγματα να πουν ώστε να βγει λευκός καπνός από την… καπνοδόχο του ξενοδοχείου.

Υπό την έννοια αυτή να καλείς σύσκεψη για να λυθούν τα προβλήματα στη διατήρηση των οποίων συνέβαλες και να απειλείς με GREXIT είναι τουλάχιστον επιπόλαιο και ίσως υποκριτικό. Αναφέρομαι σε πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά την Τρίτη ότι αυτό το «όπλο» θα το βάλουν στο τραπέζι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ. Αφήνω κατά μέρος τις ίδιες «απειλές» από το στόμα του υφυπουργού Αθλητισμού.

Αυτός ίσως, κατανοήσει ότι με το συγκεκριμένο όπλο το μόνο που θα καταφέρει είναι να πυροβολήσει τα πόδια του. Ας φωνάξει το στέλεχος της ΟΥΕΦΑ που ασχολείται με οικονομικά στοιχεία και τους αριθμούς να του πει πόσοι θα μείνουν άνεργοι και πόσα χρήματα θα χάσει το ελληνικό δημόσιο από μια τέτοια εξέλιξη.

Αν η συνάντηση ναυαγήσει αυτοί που την συγκάλεσαν αλλά δεν την προετοίμασαν θα έχουν την κύρια ευθύνη. Η δε πολύχρονη παρουσία τους στην Ελλάδα θα καταγραφεί ως ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκα στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο