Αυγενάκης: «Η Αστυνομία έχει την απόλυτη ευθύνη για τους οπαδούς του Ολυμπιακού»

Αυγενάκης: «Η Αστυνομία έχει την απόλυτη ευθύνη για τους οπαδούς του Ολυμπιακού»

Με δήλωσή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ξεκαθαρίζει πως η λήψη μέτρων για την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ είναι ευθύνη της αστυνομίας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ αλλά οι γηπεδούχοι άνοιξαν θύρα για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού μάλιστα ταξίδεψαν στο Ηράκλειο ενώ έχουν υπάρξει κάποιες προσαγωγές από την αστυνομία, λίγες μόλις ώρες πριν το ματς, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ακόμη ο λόγος.

Ο Αυγενάκης με δήλωσή του πάντως τονίζει πως η λήψη μέτρων για την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο είναι ευθύνη της αστυνομίας.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Με την από 15/1/2020 απόφασή μου (ΑΔΑ: 6ΝΥΝ4653Π4-ΔΙΣ), απαγόρευσα την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ κατόπιν εισηγήσεων και όλων των συναρμόδιων αρχών.

Ωστόσο, είχε ήδη διατεθεί ένας αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΟΦΗ σε φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Η αξιολόγηση της κατάστασης και η λήψη μέτρων είναι στην απόλυτη ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας την οποία και εμπιστευόμαστε στο ακέραιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ