ΑΕΛ- Παναιτωλικός 2-2

ΑΕΛ- Παναιτωλικός 2-2

Ο Παναιτωλικός για 78 λεπτά προηγούνταν 2-0 με ισάριθμα τέρματα του πρώην επιθετικού της ΑΕΛ, Ντάουντα, αλλά οι «βυσσινί» επέστρεψαν και ισοφάρισαν δις από την άσπρη βούλα με έναν επίσης πρώην, τον συνήθη ύποπτο Ουάρντα, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Ο Παναιτωλικός έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα και γενικά τη δεύτερη νίκη του, αφού είδε το υπέρ του προβάδισμα των δύο τερμάτων να εξανεμίζεται μέσα σε 7 λεπτά από την λευκή βούλα του πέναλτι.

Ο «σεληνιασμένος» Ντάουντα είχε βάλει σκοπό να αποδείξει στην πρώην ομάδα του ότι αδίκως αποχώρησε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σημείωσε 2 γκολ και αν οι συμπαίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί, ο Παναιτωλικός θα έφευγε με το διπλό.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν το παράτησαν, εκμεταλλεύτηκαν τα «δώρα» των Αγρινιωτών και απαντώντας από το σημείο του πέναλτι με δύο εκτελέσεις του Ουάρντα (πρώην παίκτης του Παναιτωλικού), πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου συνεχίζει να προβληματίζει, όντας χωρίς νίκη μέσα στο 2020, ενώ το τελευταίο της τρίποντο… χάνεται στις 22 Δεκεμβρίου (2-0 τον Πανιώνιο).

Οι Αγρινιώτες από την πλευρά τους, αν και έφτασαν κοντά σε ένα πολύτιμο διπλό στη μάχη της παραμονής, έμειναν στη μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά κρατάνε τουλάχιστον την ανάκαμψη στην εικόνα τους και τον Ντάουντα που έχει σημειώσει 3 γκολ στα δύο του παιχνίδια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Ντάουντα να σκοράρει ένα όμορφο γκολ από πολύ δύσκολη θέση στο 28ο λεπτό, αφού η μπάλα είχε φύγει σε αρκετά πλάγια θέση στην προσπάθειά του να αποφύγει τον Κρίστινσον.

Στο δεύτερο μισό οι «βυσσινί» θέλησαν να αντιδράσουν, έγιναν πιο επιθετικοί με την είσοδο του Βινίσιους και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πιέζοντας τον Παναιτωλικό.

Στο 63′ όμως, οι Αγρινιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Ρόσα έκανε την παράλληλη, με τον Ντάουντα να πλασάρει τον Κρίστινσον για το 0-2.

Οι «βυσσινί» δεν είχαν τρόπο να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά ένα χέρι του Κέβιν μετά από σέντρα του Μούζεκ, έφερε τη μείωση του σκορ στο 79′ για το 1-2. Έξι λεπτά αργότερα, η ομάδα του Γρηγορίου κέρδισε εκ νέου πέναλτι σε ανατροπή του Ουάρντα από τον Ντουάρτε και ο Αιγύπτιος έγραψε το 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 89′ λόγω αποβολής του Τσιγγάρα, αλλά οι Θεσσαλοί δεν απείλησαν περαιτέρω, με τον βαθμό της ισοπαλίας να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον – Καρανίκας, Μόρας, Μιχαήλ, Μούζεκ – Κάτσε (46′ Βινίσιους), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς – Μπούστος, Ουάρντα, Παπάζογλου (63′ Νούνιτς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ – Τζανακάκης (79′ Ντουάρτε), Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν – Σιέστεντ, Τσιγγάρας – Ντίας, Άλβαρεζ (87′ Ντάλσιο), Ρόσα – Ντάουντα (80′ Μπαΐροβιτς).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ