Άρης: Τι ισχύει για την παρουσία οπαδών στο ματς με τον Παναιτωλικό

Οι αποφάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού και της αστυνομίας για το ματς της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο.


Άρης: Τι ισχύει για την παρουσία οπαδών στο ματς με τον Παναιτωλικό | to10.gr

Ο επόμενος εκτός έδρας αγώνας του Άρη για το πρωτάθλημα είναι κόντρα στον Παναιτωλικό (26/01, 3.15 μ.μ.), για τον οποίο απαγορεύτηκε από το υφυπουργείο Αθλητισμού η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών. Έτσι, οι φίλοι των κίτρινων θα μπορούν να ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για το ματς της 21ης αγωνιστικής μόνο μεμονωμένα.

Αυτή θα είναι η πραγματική νίκη για το ποδόσφαιρο

Επιπρόσθετα, η εισήγηση της αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση περιλαμβάνει «την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς».

Αναλυτικά τα όσα αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού:

«Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 26-01-2020 και ώρα 15:15 στο γήπεδο Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ