Παναθηναϊκός: Πρόγραμμα… φωτιά με τέσσερα ντέρμπι σε ένα δεκαήμερο

Παναθηναϊκός: Πρόγραμμα… φωτιά με τέσσερα ντέρμπι σε ένα δεκαήμερο

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τρεις φορές τον ΠΑΟΚ και μία την ΑΕΚ σε διάστημα δέκα ημερών.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως είναι μια ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία στα ντέρμπι. Σε όλα τα ματς με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες είναι ανταγωνιστικός, ενώ το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρίσκεται σε φουλ φόρμα και πηγαίνει από νίκη σε νίκη.

Η κλήρωση στα προημιτελικά με τον ΠΑΟΚ δε φοβίζει τους «πράσινους», όμως βάζει επιπλέον… πίεση στο πρόγραμμά τους από εδώ και στο εξής. Διότι θα κληθούν μέσα σε δέκα μέρες να δώσουν τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι. Τέσσερα ματς υψηλής έντασης σε ένα σημείο της σεζόν που κρίνονται πολλά όσον αφορά τους στόχους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τα τρία απ’ αυτά τα τέσσερα ντέρμπι, μάλιστα, θα τα δώσουν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης στις 2 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι με τον «δικέφαλο» του Βορά στο Ολυμπιακό Στάδιο για το πρωτάθλημα. Τρεις ή τέσσερις μέρες αργότερα (5 ή 6 Φλεβάρη), ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και στις 9 Φεβρουαρίου θα παίξει σαν φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα – φωτιά του Παναθηναϊκού θα κλείσει με τον επαναληπτικό απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 12 ή 13 Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ