Προπονήθηκε με τον Πανιώνιο ο Μαυρομμάτης, συμφωνία με Παναθηναϊκό

Προπονήθηκε με τον Πανιώνιο ο Μαυρομμάτης, συμφωνία με Παναθηναϊκό

Ο Φάνης Μαυρομμάτης ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με τον Πανιώνιο και περιμένει και αυτός να πάρουν οι κυανέρυθροι ενημερότητα για να υπογράψει και να ανακοινωθεί ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες μέρες για τον δανεισμό του Φάνη Μαυρομμάτη, με τους κυανέρυθρους να επιθυμούν την απόκτηση του παίκτη έως το καλοκαίρι και στο τριφύλλι να είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Μάλιστα, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός χθες έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο, ωστόσο είναι αναγκασμένος και αυτός (όπως και οι Τζανδάρης και Δουβίκας, που είναι κλεισμένοι) να περιμένει την απόφαση για την ενημερότητα του Πανιωνίου προκειμένου να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ο ποδοσφαιριστής τα είχε βρει εδώ και μερικές μέρες με τον Πανιώνιο και από τη στιγμή που υπήρξε οριστικό deal με τον Παναθηναϊκό, ο Νίκι Παπαβασιλείου ζήτησε να ξεκινήσει προπονήσεις, προκειμένου να αρχίσει να ενσωματώνεται.

Στον Πανιώνιο υπάρχει αισιοδοξία πως θα πάνε όλα καλά με την ενημερότητα και θα μπορέσει να ολοκληρώσει τις ήδη κλεισμένες υποθέσεις για την ενίσχυση της ομάδας, η οποία συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Μαυρομμάτης έκανε πέρσι 20 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, αλλά φέτος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα και στην ιεραρχία βρίσκεται πίσω από Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Κολοβέτσιο, με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδια. Αναζητούσε εδώ και καιρό άλλη ομάδα και στον Πανιώνιο αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής έως το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ