Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Λάτσι

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Λάτσι

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (23/1) ο Σλοβένος στόπερ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην «Ένωση».

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Ζίγκα Λάτσι στην ΑΕΚ.

Ο 17χρονος Σλοβένος, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην πατρίδα του, κατέφθασε το απόγευμα της Πέμπτης (23/1) στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και ακολούθως να ανακοινωθεί από την «Ένωση».

Στο σύλλογο κατάφεραν να καταλήξουν ταχύτατα σε συμφωνία, τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με τη Μούρα, η οποία συναίνεσε στη μετακίνηση του νεαρού άσου για ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής τους εντός του Ιανουαρίου, με τον Λάτσι να βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Σλοβένος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ίλια Ίβιτς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε την περίπτωσή και έπεισε τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να κινηθούν με κάθε επισημότητα για να πραγματοποιήσουν το deal.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ