Η 11άδα του ΠΑΟΚ στη Λαμία (pic)

Η 11άδα του ΠΑΟΚ στη Λαμία (pic)

Επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα Γιαννούλης και Μαουρίτσιο – Αναλυτικά οι επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (19:00).

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία (19:00) στην Φθιώτιδα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και θέλει τη νίκη για να μειώσει στον πόντο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μία ώρα περίπου πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την 11άδα για το αποψινό παιχνίδι με τη Λαμία, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Ο νεαρός μπακ είχε χάσει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω τιμωρίας, ενώ φανέλα βασικού παίρνει και ο Μαουρίτσιο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά η 11άδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ίγκνασον, Βαρέλα, Εσίτι, Μαουρίσιο, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Μίσιτς και Ακπομ. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια της εστίας του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Ζίβκοβιτς, με τους Γιαννούλη, Βαρέλα, Ίνγκασον και Μάτος στην 4άδα της άμυνας. Στα χαφ θα είναι οι Μαουρίσιο και Εσίτι, με τους Βιεϊρίνια  και Λημνιό στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σε ρόλο 10αριού θα είναι ο Μίσιτς, με τον Ακπομ στην κορυφή της επίθεσης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ