Παπαβασιλείου: «Δεν μπορούμε να αντιδράσουμε»

Παπαβασιλείου: «Δεν μπορούμε να αντιδράσουμε»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκι Παπαβασιλείου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι οι παίκτες του δεν έχουν ψυχολογία όταν δέχονται γκολ, ενώ όσον αφορά την ενημερότητα είπε ότι περιμένουν να κάνουν 2-3 κινήσεις.

Ακόμη μία ήττα γνώρισε σήμερα ο Πανιώνιος και ο Νίκι Παπαβασιλείου στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του όταν έμειναν πίσω στο σκορ, λέγοντας πως δεν έχουν ψυχολογία για να αντιδράσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι κάναμε άλλο ένα πέναλτι και η αντίδραση μας μετά το γκολ ήταν τραγική. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι. Στο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα αλλά πάλι δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ σ’ ένα κακό σημείο.

Ψυχολογικά, η ομάδα δεν μπορεί να αντιδράσει μετά από ένα γκολ. Έχουμε πολλά προβλήματα ιδίως στο κέντρο. Προσπαθούμε με αλχημείες κάποιες φορές, χρησιμοποιώντας παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες θέσεις. «Φωνάζουν» οι απουσίες μας. Θα πρέπει να έρθουν κάποια νέα παιδιά, να δώσουν ενέργεια και βέβαια ένα θετικό αποτέλεσμα θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα».

Όσο για την ενημερότητα: «Περιμένουμε ακόμα. Δυστυχώς πάμε από εβδομάδα σε εβδομάδα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε τα δύο παιδιά, τον Δουβίκα και τον Τζανδάρη και περιμένουμε την ενημερότητα για να κάνουμε κι άλλες 2-3 κινήσεις. Με αυτά τα παιδιά θα μπορέσουμε σίγουρα να αλλάξουμε τη διάθεση και την εικόνα».

Για το αν το επόμενο ματς (σ.σ. με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη) είναι «τελικός» είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Θα δούμε και τι θα γίνει και με το θέμα της Ξάνθης κι αυτό μας δίνει μια ελπίδα να ανταγωνιστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ