Παράσχος: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι»

Παράσχος: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι»

Ο προπονητής της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος παρά την ήττα της ομάδας του τόνισε ότι από τα τρία παιχνίδια που έπαιξαν αυτές τις μέρες, το σημερινό ήταν το καλύτερο.

Ο έμπειρος προπονητής της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος συνέκρινε το ματς του πρωταθλήματος με τα δύο προηγούμενα κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο, τονίζοντας πως σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, η Ξάνθη έκανε το καλύτερό της ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ο Άρης ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε.

Και αν δούμε το παιχνίδι θα διαπιστώσουμε ότι ο Άρης έκανε ευκαιρίες μετά το 1-0 όπου και εμείς ψάξαμε την ισοφάριση, πράγμα που σημαίνει ότι ανταποκριθήκαμε στον αμυντικό τομέα.

Ωστόσο, δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι σε σχέση με τους αγώνες του Κυπέλλου, κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι».

Σε ερώτηση αν οι παίκτες του έχουν επηρεαστεί από τις εξελίξεις με την ΕΕΑ, απάντησε: «Τα παιδιά επηρεάστηκαν διαβάζοντας σε καθημερινή βάση, αλλά μετά την απόφαση δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ