Κουέστα: «Νίκη σαν εξάποντο»

Κουέστα: «Νίκη σαν εξάποντο»

Σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Ξάνθη ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη.

Ένα ακόμη βήμα για να πιάσει τον στόχο των πλέι οφ έκανε ο Άρης κερδίζοντας την Ξάνθη, σύμφωνα με τον Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του ματς στάθηκε στη βαθμολογική σημασία της νίκης, καθώς οι κίτρινοι ισοβαθμούσαν με τον αντίπαλό τους και πλέον τον προσπέρασαν, προσθέτοντας ότι ο ίδιος είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό στον ώμο του.

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας: «Ο στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό ματς, ήταν απαραίτητο και προχωράμε. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τι κάναμε σήμερα, έχουμε το ματς με τον Παναιτωλικό που πρέπει επίσης να κερδίσουμε».

Για το ότι οι δυο ομάδες ήταν ισόβαθμες: «Σαν εξάποντο ήταν σήμερα. Η Ξάνθη είναι πολύ δύσκολη ομάδα, μας στοίχησε πολύ κόπο και δουλειά για να βάλουμε το γκολ, αλλά το πετύχαμε. Πρακτικά και ψυχολογικά ήταν σημαντικό αποτέλεσμα».

Για το ότι έπαιξαν τέταρτη φορά με τον ίδιο αντίπαλο αυτή τη σεζόν: «Γνωριζόμαστε πολύ καλά, ο καθένας προσπάθησε να περιορίσει τα ατού του άλλου και να τον εξουδετερώσει. Είχαμε την κατοχή, την υπεροχή και αγωνιστήκαμε με τρόπο που μας επέτρεψε να πάρουμε τη νίκη».

Για την καθοριστική του επέμβαση στο 88’: «Κάποιες φορές όταν δεν σε απειλεί ο αντίπαλος είσαι κρύος, όμως υπάρχουν τεχνικές που πρέπει να βρούμε οι τερματοφύλακες και όταν έρθει κάποια ευκαιρία να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για την γκέλα στην αρχή του ματς: «Πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα, μετά από αυτή την αποτυχία είχα τον χρόνο να αντιδράσω. Ο κόσμος αγχώθηκε πιο πολύ από εμένα και είναι λογικό».

Για τον τραυματισμό του στο ώμο: «Μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα είχα ένα πρήξιμο, είμαι σε καλή κατάσταση τώρα όμως. Πήρα τον χρόνο μου, ξεκουράστηκα και στο προηγούμενο ματς, είμαι εντάξει τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ