Συμμορίας το ανάγνωσμα: «Το VAR δούλεψε στη Λαμία» λέει η ΚΕΔ. Ωραία δώστε τους διαλόγους των διαιτητών

Συμμορίας το ανάγνωσμα: «Το VAR δούλεψε στη Λαμία» λέει η ΚΕΔ. Ωραία δώστε τους διαλόγους των διαιτητών

Η κοροϊδία συνεχίζεται από τον Μέλο Περέιρα και την παρέα του. Ανακοίνωσαν ότι το VAR δούλεψε στο Λαμία-ΠΑΟΚ. Και ότι δεν είδε τίποτε το «παράξενο» στο γκολ του Μάτος.

Τελικά τον σύντροφο της Όλγας τον έχουμε παρεξηγήσει. Δεν είναι μόνο για γέλια η εποχή του στην ΚΕΔ> Έχει χιούμορ και ο ίδιος. Φαίνεται ξεκάθαρα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προ ολίγου. Το δικό του μαγαζί! Αυτό που όχι ο Λάκοβιτς, αλλά ούτε ο… μεγαλοδύναμος δεν μπορεί να ελέγξει. Ότι θέλει κάνει ο Μέλο Περέιρα. Και αν χρειαστεί; Πουλάει και τρέλα.

Είδε όλη η Ελλάδα το αποψινό «θαύμα» στη Λαμία, με το VAR να χαλά την «κατάλληλη στιγμή» ακριβώς στο σημείο που έπρεπε να «φωτίσει» το γκολ οφσάιντ του Λέο Μάτος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και πρόσθεσε ένα ακόμη τριποντάκι στο βαλιτσάκι του νταμπλούχου του ΠΑΟΚ.

Άρχισε λοιπόν το ξεφωνητό από κάθε αυτόπτη μάρτυρα. Και ο Περέιρα που χθες βράδυ έτρωγε με τον Λάκοβιτς και μάλλον του ορκίζονταν ότι όσα συμβαίνουν ως εδώ είναι «τυχαία» αποφάσισε να μιλήσει. Εξέδωσε μια ανακοίνωση που μας ενημερώνει ότι το VAR στη φάση δούλεψε κανονικά και δεν εντόπισε καμία παράβαση. «Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο έλεγχος VAR στον αγώνα Λαμίας -ΠΑΟΚ και μετά την επίτευξη του γκολ του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε κανονικά και με βάση το πρωτόκολλο χρήσης του συστήματος. Δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση πριν την επίτευξή του. Η προσωρινή βλάβη που παρατηρήθηκε και είχε σχέση με τον χειριστή του επαναληπτικού βίντεο δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης καθώς ήταν μεταγενέστερη. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η τηλεοπτική εικόνα της ζωντανής μετάδοσης» μας είπαν τα παιδιά.

Άρα λοιπόν ή μας κοροϊδεύουν με το VAR, ή προσπαθούν να βγάλουν τυφλή όλη την Ελλάδα. Διαλέξτε ότι θέλετε. Λίγη σημασία έχει.

Και μιας και το θράσος τους δεν έχει όρια. Ιδού η Ρόδος, κύριε Περέιρα. Δώστε τους διαλόγους των διαιτητών στη δημοσιότητα. Να δούμε αν όντως δούλεψε το VAR. Για πόσο καιρό θα τους κρατάτε για την… πάρτη σας και μόνο κόντρα σε κάθε λογική. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό.

Δώσε καλέ φίλε της Όλγας, τους διαλόγους των διαιτητών να αποδείξεις ότι το VAR δούλεψε, και ότι απλά οι διαιτητές του ματς θέλουν οφθαλμίατρο. Και μαζί δώσε και τους διαλόγους των διαιτητών στο VAR του Βόλος-Ολυμπιακός. Εκεί που με την αλητεία του Σουντανί παραμορφώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας.

Δώσε τους διαλόγους.  Γιατί πλέον δεν σε πιστεύει κανείς. Γιατί δεν υπάρχει παρατηρητής για το VAR. Γιατί έχεις κάνει το πρωτάθλημα… Βιετνάμ και δεν καταλαβαίνεις ότι με την τοξικότητα που προκαλείς δημιουργείς μια κατάσταση που ολοένα και τρομάζει. Για όσα μπορεί να ακολουθήσουν.

Και αν δεν θες να δώσεις τους διαλόγους στις ομάδας και από εκεί στο φίλαθλο κοινό. Δώσε τους στον Ζόραν Λάκοβιτς που είναι εδώ. Να μην ξέρουμε εμείς. Να ξέρει όμως τουλάχιστον εκείνος. Άντε γιατί πια αυτή η κατάσταση… κούρασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ