Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Καρλίτος, έρχεται στην Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Καρλίτος, έρχεται στην Αθήνα

Οι Πράσινοι συμφώνησαν με τον Ισπανό επιθετικό και την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι.

Ετοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να φέρνουν στην Ελλάδα τον Ισπανό επιθετικό, Καρλίτος. Ο Ιβηρας στράικερ συμφώνησε προφορικά σε όλα με το Τριφύλλι και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Ο 29χρονος επιθετικός βρήκε τη χρυσή τομή με την Αλ Ουάχντα και αποδεσμεύτηκε από την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, γεγονός που άνοιξε τον δρόμο για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με την πλευρά του παίκτη και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα και να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Καρλίτος θα μπει στο αεροπλάνο και θα έρθει στη χώρα μας για να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 2.5 ετών.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο, θα ενταχθεί άμεσα στο πράσινο ρόστερ και θα προπονείται καθημερινά στο Κορωπί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Είναι ουσιαστικά μια μεταγραφή για την επόμενη σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να προχωράει σε μια πολύ καλή κίνηση. Οι δυο πιο παραγωγικές σεζόν του Καρλίτος ήταν με τις φανέλες των Βίσλα και Λέγκια. Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2017-18 είχε 36 συμμετοχές με την ομάδα της Κρακοβίας και σημείωσε 24 τέρματα. Έτσι πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Βαρσοβίας, όπου σε 37 αγώνες έβαλε συνολικά 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ