Η βιομηχανία των διώξεων και ο ψευδόμενος κ. Γραμμένος!

Η βιομηχανία των διώξεων και ο ψευδόμενος κ. Γραμμένος!

Το μάθαμε κι αυτό. Ο κ. Γραμμένος αναγκάστηκε να ομολογήσει αφού έγινε καταγέλαστος προκειμένου να αποφύγει την ομολογία. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη από to10.gr έρχεται να… φωτογραφήσει τον τρόπο που λειτουργεί η περιβόητη «εξυγίανση».

H αποκάλυψη από to10.gr για τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνεται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τις «επιλήψιμες» δηλώσεις παραγόντων είναι εντυπωσιακή. Αν τα πράγματα είναι έτσι ο κ. Γραμμένος που εκτός όλων των άλλων συνελήφθη ψευδόμενος θα έπρεπε για λόγους ευθιξίας να είχε ήδη υποβάλλει την παραίτηση του.

Στην αρχή υποστήριζε πως υπάρχει επιτροπή που ενημερώνει για τις δηλώσεις και στη συνέχει αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως αντί επιτροπής ένας δημοσιογράφος είναι που επιλέγει τα δημοσιεύματα και ενημερώνει τον κ. Σιμιτζόγλου. Υποθέτω πως ο κ. Λάκοβιτς που τα άκουγε όλα αυτά θα ένιωσε πολύ άσχημα. Προφανώς θα κατάλαβε πόσο αστεία και μεροληπτικά γίνεται μια τόσο σοβαρή διαδικασία που καταλήγει σε χρηματικά πρόστιμα και άλλες τιμωρίες.

Ολοι οι υπόλοιποι απλά πήραμε απαντήσεις και μας έφυγε η περιέργεια. Δεν ξέραμε ποιος μηχανισμός είναι αυτός που έχει στήσει την βιομηχανία διώξεων σε συγκεκριμένα πρόσωπα και αφήνει μονίμως στο απυρόβλητα άλλα. Το μάθαμε κι αυτό. Ο κ. Γραμμένος αναγκάστηκε να ομολογήσει αφού έγινε καταγέλαστος προκειμένου να αποφύγει την ομολογία. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη του 10.gr έρχεται να αποκαλύψει τον τρόπο που λειτουργεί η περιβόητη εξυγίανση.

Πολλά μπορεί να ειπωθούν για τον συγκεκριμένο που ορίστηκε να κάνει αυτή τη «δουλειά». Είναι φανερό ότι η τοποθέτησή του συνιστά διατεταγμένη υπηρεσία. Αύριο κιόλας η αμαρτωλή ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Ωστόσο όλοι πια είναι σε θέση να καταλάβουν τι συμβαίνει εδώ και τρεισήμισι χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτοί που επαγγέλθηκαν την εξυγίανσή του το μόνο για το οποίο νοιάστηκαν ήταν η χειραγώγησή του. Κι είναι φυσικό ότι για τέτοιες δύσκολες δουλειές απαιτούνται καλές αντιμισθίες. Ετσι συμβαίνει. Οι περιζήτητοι χειρούργοι έχουν μεγαλύτερες αμοιβές. Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για ποδοσφαιρικό «χειρουργείο». Αξιος λοιπόν ο υψηλός μισθός. Κρίμα για τον κύριο Γραμμένο που όλοι λένε πως είναι καταρτισμένος νομικός. Σαν τέτοιος θα έπρεπε να πάρει στα σοβαρά την επισήμανση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι κινδυνεύει να μπει στη φυλακή.

Ο ίδιος επέλεξε για τον εαυτό του να γίνει ενεργούμενο εκείνου που τον έκανε πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Ωστόσο, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ήταν ικανός να στήσει τέτοιο μηχανισμό στο Γουδή. Κάποιοι άλλοι τον έστησαν κι αυτός επικύρωνε τις αποφάσεις τους. Η μόνη λύση είναι να τα μαζέψει και να φύγει μια ώρα νωρίτερα. Από την μια μεριά, έχει την οικονομική αστυνομία που έχει από την ΕΠΟ με ένα… ανατρεπόμενο φακέλους κι από την άλλη την αποκάλυψη ΄’ότι έστησε ή ανέχτηκε και συγκάλυψε έναν μηχανισμό εξυπηρέτησης των συμφερόντων μίας ομάδα. Το μόνο που δεν πρόλαβε να κάνει είναι να εγκαταστήσει τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο «Μακεδονία Παλλάς»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ