Ένινγκ: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Ένινγκ: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά και τη φιλοσοφία του Άρη.

Στη νοοτροπία που διέπει τον Άρη αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA ο Μίκαελ Ένινγκ. O Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα παραταχθεί για τη νίκη και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τη φιλοσοφία της ομάδας του: «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια και δεν καταφέραμε να προπονηθούμε όπως θα έπρεπε. Αυτό ισχύει και για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Πάντα παίζουμε για τη νίκη δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας. Πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες είναι στη διάθεσή μας και ίσως να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Έχουμε πολλά παιχνίδια και τον Φεβρουάριο».

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Μας προβληματίζει το μακρινό ταξίδι, που θα γίνει οδικώς. Κάθε παιχνίδι είναι πολύπλοκο, όμως έχουμε την ποιότητα να ανταποκριθούμε».

Για τα προβλήματα απουσιών: «Ο Ρόουζ θα λείψει από αυτό το παιχνίδι λόγω τιμωρίας. Ο Σούντγκρεν ήταν άρρωστος, θα περιμένουμε να δούμε τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται».

Για τη δικαίωση στο θέμα Ντουρμισάι: «Με κάνει χαρούμενο η εξέλιξη, είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Μπορούν να παίξουν στη θέση αυτή και οι Μανσίνι και Ντιγκινί, όμως χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες».

Για τα παιχνίδια κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Νομίζω ότι είναι μία ελκυστική κλήρωση. Το πρώτο παιχνίδι είναι στο γήπεδο μας και όλοι όσοι θέλουν το κύπελλο θα πρέπει να το γεμίσουν ».

Για τις μεταγραφές: «Αρχικά είμαι ευχαριστημένος που μπορούμε να έχουμε τον Ντουρμισάι. Για οτιδήποτε άλλο δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω θα αποφασίσουν άλλες πλευρές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ