Σαββίδης: «Να είστε προσηλωμένοι στο στόχο μας»

Σαββίδης: «Να είστε προσηλωμένοι στο στόχο μας»

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε το τεχνικό τιμ και τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ, να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο της ομάδας που είναι η κατάκτηση και φέτος του νταμπλ, ενώ ζήτησε βελτίωση της εικόνας της ομάδας στα παιχνίδια που έρχονται.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, βλέποντας πως η ομάδα σε μια ακόμα αναμέτρηση είχε μέτρια εμφάνιση, αποφάσισε να συζητήσει το θέμα κάνοντας ταυτόχρονα και τις παραινέσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της δύσκολης συνέχεια που έρχεται.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου μέσω Skype μίλησε στο προπονητικό επιτελείο και στους αρχηγούς της ομάδας αναζητώντας και ο ίδιος τα αίτια αυτών των εμφανίσεων που είναι γεγονός πως έχουν προβληματίσει την διοίκηση, αλλά και τους φιλάθλους.

Ο Σαββίδης φέρεται να έχει πει: «Να είστε προσηλωμένοι στον στόχο που έχουμε και δεν είναι άλλος από το νταμπλ. Θέλω να είστε δυνατοί, να πιστεύετε στην ομάδα και τους εαυτούς σας. Εγώ είμαι εδώ και μην φοβάστε τίποτα.

Περιμένω από εσάς να είστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Εσείς πρώτοι γνωρίζετε ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας. Ξέρετε ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας γιατί έρχονται τα παιχνίδια που θα κρίνουν τους στόχους».

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ περιμένει από το ματς της Δευτέρας με τον Βόλο στην Τούμπα βελτίωση στην εικόνα της ομάδας για να μπορέσει και ο ίδιος να στηρίξει ακόμη περισσότερο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ