Χωρίς τον Σίμο, Μάνο και Σεμέντο στην Ξάνθη ο ΟΦΗ

Χωρίς τον Σίμο, Μάνο και Σεμέντο στην Ξάνθη ο ΟΦΗ

Χωρίς τον προπονητή του, Γιώργο Σίμο που ταλαιπωρείται από ίωση θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στην Ξάνθη ο ΟΦΗ. Εκτός αποστολής και οι Μάνος, Σεμέδο και Σακόρ για το ματς με τους «Ακρίτες».

Χωρίς τον Γιώργο Σίμο θα ταξιδέψει η αποστολή του ΟΦΗ στην Θράκη για την αυριανή (26/1) αναμέτρηση με την Ξάνθη. Ο προπονητής της ομάδας μας ταλαιπωρείται από ίωση και αφού πρώτα μετέβη στο νοσοκομείο, ο γιατρός του συνέστησε να μείνει κλινήρης στο σπίτι του για τις επόμενες πέντε μέρες.

Εκτός αποστολής τέθηκε ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος αλλά και ο Lisandro Semedo, ο οποίος δεν προπονήθηκε, λόγω προβλήματος στο μάτι, όπως και ο Vajebah Sakor. Εκτός αποστολής έμεινε και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Νίκος Βαφέας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων, ασκήσεις μεταβάσεων και αντίδρασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Braun, Κοροβέσης, Νάστος, Mellado, Neira, Στάικος, Nabi, Σουρνάκης, Souza, Τσιλιανίδης, Vaz, Figueiredo, Νοικοκυράκης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 11:25 το πρωί του Σαββάτου (25/1) από το Ηράκλειο, μέσω Αθηνών, με προορισμό την Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα μεταβεί στην Ξάνθη. Στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (26/1) θα αναχωρήσει από την Καβάλα και πάλι με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Αθήνας, με προορισμό το Ηράκλειο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ