Ολυμπιακός: Ο αντικαταστάτης του Σεμέδο και οι «σταθερές» για το ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Ο αντικαταστάτης του Σεμέδο και οι «σταθερές» για το ΟΑΚΑ

Η απόφαση του Μαρτίνς για τον παρτενέρ του Μπα κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και οι δεύτερες σκέψεις για τα «φτερά»

Δύσκολα βλέπουμε μια ομάδα σε τρία συνεχόμενα ματς μέσα σε μια εβδομάδα να αγωνίζεται με την ίδια ακριβώς 11αδα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τους ίδιους 11 κόντρα στον Άρη και τον ΟΦΗ. Με την καλύτερη δυνατή για το διάστημα που διανύουμε και με τους παίκτες που έχει στο 100% ετοιμότητας ο Πορτογάλος τεχνικός.

Και είναι αλήθεια πως το πιθανότερο ήταν να έκλεινε με τον ίδιο τρόπο την τριάδα, στο πιο δύσκολο ματς, αυτό αύριο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Η αποβολή όμως του Σεμέδο στο Ηράκλειο του στερεί ένα βασικότατο «όπλο» και συνάμα τον πονοκεφαλιάζει για τον αντικαταστάτη του.

Αυτό που προκύπτει μέχρι τώρα είναι πως μετά την σημερινή προπόνηση ο Μαρτίνς θα αποφασίσει οριστικά για τον στόπερ δίπλα στον Μπα.

Μεριά, Σισέ και Αβραάμ διεκδικούν την θέση. Η σειρά αναφοράς τους δεν είναι τυχαία αναφορικά με τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Ο Μεριά, αν δεν είχε τις κάκιστες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν το μεγάλο φαβορί. Ο Σισέ έχει μόλις δύο αγώνες στα πόδια του στα ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα ενώ ο Αβραάμ δεν είναι ακόμη στο 100%.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες 9 θέσεις, δεδομένοι θεωρούνται οι Σα, Ομάρ, Τσιμίκας στην άμυνα, η τριάδα στον άξονα Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιγιέρμε και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Βαλμπουενά θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν στα άκρα ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει αλλαγή στην άλλη πλευρά, αντί του Μασούρα ο Σουντανί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ