«Προτάθηκε στη Γαλατά ο Οτζίτζα»

«Προτάθηκε στη Γαλατά ο Οτζίτζα»

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο μάνατζερ του Οτζίτζα πρότεινε τον διεθνή άσο των ερυθρόλευκων στη Γαλατά. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η τουρκική ομάδα απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Κέβιν Μιραλάς

Νέα «σενάρια» με χώρα προέλευσης την Τουρκία είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο μάνατζερ του Οτζίτζα, πρότεινε τον Βέλγο μέσο του Ολυμπιακού στη Γαλατά. Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο διεθνής άσος των πρωταθλητών Ελλάδος θέλει να φύγει από την ομάδα του λιμανιού, αλλά είναι προφανές πως οι Τούρκοι έχουν χάσει αρκετά επεισόδια.

Το10.gr σας έχει ενημερώσει για το πως έχουν αλλάξει τα πράγματα στην υπόθεση του Οτζίτζα και ότι ο διεθνής άσος της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους ερυθρόλευκους και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Αποσύρεται από την υπόθεση Μιραλάς»

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στις εξελίξεις στην υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς, με τους Τούρκους ν’ αναφέρουν ότι η Γαλατά αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Βέλγο στράικερ της Έβερτον. Πάντα με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα, οι απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας για την παραχώρηση του παίκτη κρίθηκαν υπερβολικές και η Γαλατά στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλες περιπτώσεις.

Οι Τούρκοι κάνουν αναφορά και στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή άσο της αγγλικής ομάδας, υποστηρίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση στην Έβερτον ύψους τριών εκατ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη. Προσθέτουν μάλιστα πως ο Βέλγος επιθετικός έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, καθώς θέλει 1,8 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ