«Νέα πρόταση 4,5 εκατ.ευρώ της Γούλβς στην ΑΕΚ για Ολιβέιρα!»

«Νέα πρόταση 4,5 εκατ.ευρώ της Γούλβς στην ΑΕΚ για Ολιβέιρα!»

Σύμφωνα με την «O Jogo» η Γουλβς επανήλθε με νέα πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ για τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Η Γουλβς επανήλθε για τον Νέλσον Ολιβέιρα καταθέτοντας νέα προσφορά στην Ενωση αλλά και αυτή είναι μακριά από τις απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων». Όπως αναφέρει η «O Jogo» η βελτιωμένη πρόταση των «Λύκων» φτάνει στα 4,5 εκατ. ευρώ, πολύ κάτω δηλαδή από τα 6,5 της ρήτρας που απαιτεί η ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη πρόταση της αγγλικής ομάδας ήταν στα 4 εκατ. ευρώ και βάσει των όσων φέρεται να έχει πει ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον παίκτη, αν δεν καταβληθεί η ρήτρα, δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει.

Πάντως αυτή η εξέλιξη δείχνει ότι αν μη τι άλλο το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ είναι «ζεστό» και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι το πέρας της μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα η «O Jogo» αναφέρει: «Η επιθυμία του Νούνο Εσπιρίτο Σάντος να αποκτηθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα, δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα εξαιτίας οικονομικών διαφορών ανάμεσα στην Γούλβς και την ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα μάθαμε, η αγγλική ομάδα παρουσίασε μια δεύτερη πρόταση ύψους αξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως παραμένει χαμηλότερη σε σχέση με τις απαιτήσεις των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, 1,5 εκατ. ευρώ είναι τα χρήματα που χωρίζουν τις δυο πλευρές με την ΑΕΚ να έχει θέσει ως τιμή του Ολιβέιρα τα 6 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, 500 χιλιάδες ευρώ λιγότερα από την ρήτρα του Πορτογάλου διεθνή φορ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ένα στοίχημα από τον προπονητή της Γούλβς που τον επιθυμεί για να πάρει τον ρόλο που είχε ο Κουτρόνε ο οποίος αποχώρησε για την Φιορεντίνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ