Ολυμπιακός: Τα τυπικά για Χασάν, ήρθε στην Αθήνα ο Αιγύπτιος

Ολυμπιακός: Τα τυπικά για Χασάν, ήρθε στην Αθήνα ο Αιγύπτιος

«Κλείδωσε» η επιστροφή του Αιγύπτιου στον Ολυμπιακό – Στην Αθήνα ο υψηλόσωμος στράικερ, περνάει από εξετάσεις, υπογράφει και τίθεται στη διάθεση του Μαρτίνς.

Στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Αχμέντ Χασάν! Ο Αιγύπτιος στράικερ ήρθε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Μια μεταγραφή, που ήθελε πολύ ο Πορτογάλος τεχνικός, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να κάνει πράξη την επιθυμία του και να φέρνει πίσω στην ομάδα τον διεθνή επιθετικό. Ο Χασάν επιστρέφει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, έξι μήνες μετά την αποχώρησή του. To πρώτο μισό της φετινής σεζόν ο Χασάν έπαιξε σε 7 παιχνίδια με την Μπράγκα, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο υψηλόσωμος στράικερ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 15 γκολ. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και θεωρεί ο Αιγύπτιος επιθετικός μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον Χασάν και στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι ο Αιγύπτιος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Ελ Αραμπί και Σουντανί.

«Ο Χασάν δεν θα είναι σ’ αυτό το παιχνίδι, οπότε πρέπει να μιλήσουμε για τους παίκτες που έχουμε, άλλωστε όλοι οι παίκτες μεταξύ τους είναι διαφορετικοί. Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά τόσο ο Χασάν, όσο ο Ελ Αραμπί και ο Σουντανί. Είναι παίκτες που διαφέρουν μεταξύ τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ