Πανιώνιος: Χωρίς Μασούρα και Τσιλούλη κόντρα στον Ατρόμητο

Πανιώνιος: Χωρίς Μασούρα και Τσιλούλη κόντρα στον Ατρόμητο

Ο πρώτος αποκόμισε θλάση στο πρόσφατο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί διάστρεμμα.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός των Κυανέρυθρων, Νίκι Παπαβασιλείου, πάντως, στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μασούρα και Τσιλούλη. Ο πρώτος αποκόμισε θλάση στο πρόσφατο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο δεύτερος είναι εκτός με διάστρεμμα.

Ένα παιχνίδι, ωστόσο, που πρέπει πάση θυσία ο Πανιώνιος να πάρει, καθώς σιγά σιγά τα περιθώρια στενεύουν. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας μόλις 6 πόντους και βρίσκεται στο -4 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Η νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, λοιπόν, είναι επιτακτική ανάγκη για τους Κυανέρυθρους, με τον Κύπριο τεχνικό να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, σε αυτήν βρίσκονται οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Δούμτσιος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ