ΑΕΚ: Σοβαρό ενδεχόμενο για επιστροφή Αραούχο ακόμα και χωρίς να φύγει ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Σοβαρό ενδεχόμενο για επιστροφή Αραούχο ακόμα και χωρίς να φύγει ο Ολιβέιρα

Ποια τα δεδομένα για το σενάριο που μπορεί να... απογειώσει τον κόσμο της ΑΕΚ.

Μόνο μυστικό δεν είναι ότι ο Σέρχιο Αραούχο θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ με την Ένωση να ασχολείται ξανά με την περίπτωσή του λόγω του σοβαρού ενδεχομένου πώλησης του Νέλσον Ολιβέιρα.

Όπως αναφέρει όμως η «Ώρα των Σπορ», οι «κιτρινόμαυροι» σκέφτονται πολύ σοβαρά να κινηθούν για την απόκτηση του Αργεντινού ακόμα και αν δεν προχωρήσει του Ολιβέιρα στην Γουλβς η οποία φαίνεται πως έχει κάνει πίσω τις τελευταίες μέρες.

Θυμίζουμε ότι παρά τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία για βελτιωμένη πρόταση, οι «Λύκοι» δεν έχουν επανέλθει μετά την πρώτη προσφορά στα 4 εκατ. ευρώ ενώ η ΑΕΚ δεν παραχωρεί τον παίκτη με ποσό λιγότερο από την ρήτρα των 6,5 εκατ.

Ο Αραούχο ουσιαστικά είναι εκτός ομάδας στην Λας Πάλμας και περιμένει την ειδοποίηση για να έρθει στην Αθήνα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Βέβαια αν συμβεί αυτό θα αποτελεί ιδανικό σενάριο για τους «κιτρινόμαυρους» που θα έχουν στην επίθεσή τους τριάδα με Ολιβέιρα, Λιβάγια και Αραούχο. Λίγες μέρες απομένουν για το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και για την ΑΕΚ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ