Τα φώτα στο ΟΑΚΑ

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το κυρίως πιάτο της 21ης αγωνιστικής της Super League όπου περιλαμβάνει ακόμη τρεις αναμετρήσεις.

Η 21η αγωνιστική της Super League διεξάγεται σε τρεις δόσεις με την Κυριακή να περιλαμβάνει το κυρίως πιάτο και το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:30).

Ένα ντέρμπι που ο καθένας το θέλει και για διαφορετικό λόγο. Η μεν ΑΕΚ για να πανηγυρίσει επιτέλους μία νίκη κόντρα σε έναν από τους μεγάλους της αντιπάλους αλλά και να επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε άνοδο, ο δε Ολυμπιακός για να παραμείνει φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που έμεινε εκτός αποστολής ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τη μεγάλη απώλεια του Ρούμπεν Σεμέδο που αποβλήθηκε με τον ΟΦΗ αλλά είναι στην αποστολή οι Φορτούνης και Ποντένσε.

Στα υπόλοιπα παιχνίδι, ο Άρης ταξιδεύει στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (17:15) και θέλει τη νίκη για να αρχίσει να φτιάχνει σερί ενώ το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει με δύο αναμετρήσεις στις 15:00 όπου η Ξάνθη υποδέχεται τον ΟΦΗ και ο ουραγός Πανιώνιος τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25 Ιανουαρίου, 2020

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 0-2

Κυριακή 26 Ιανουαρίου, 2020

15:00 Ξάνθη – ΟΦΗ ΕΡΤ Sports
15:00 Πανιώνιος – Ατρόμητος Novasports 1
17:15 Παναιτωλικός – Άρης ΕΡΤ Sports
19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός Novasports 2

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, 2020

18:00 ΠΑΟΚ – Βόλος PAOK TV
20:00 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης ΕΡΤ Sports

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ