Άρης: Ο Ντουρμισάι και οι απουσίες

Άρης: Ο Ντουρμισάι και οι απουσίες

Ο 23χρονος επιθετικός θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης στο σημερινό (5.15 μ. μ) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ενώ αρκετές αλλαγές θα κάνει στην ενδεκάδα ο Ένινγκ

Ο Φιορίν Ντουρμισάι θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Ο 23χρονος παίκτης απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής μετά τη δικαίωση του Άρη από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης αντί του τραυματία Ιντέγε.

Ο Ένινγκ θα κάνει και άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα απουσιών. Οι Σόουζα και Σούντγκρεν είναι υποψήφιοι για τη θέση του τιμωρημένου Ρόουζ στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, ο Μπα θα είναι ο παρτενέρ του Σάσα στα αμυντικά χαφ, αντί του τραυματία Ματίγια.

Ο Φετφατζίδης θα αγωνιστεί δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα στα αριστερά, όμως ο προπονητής του Άρη δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει πίσω από τον Ντουρμισάι, με τους Λάρσον και Ντιγκινί να διεκδικούν τη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ