Μπάρκας: «Να αποδείξουμε ότι δεν αξίζει στην ΑΕΚ η τρίτη θέση»

Μπάρκας: «Να αποδείξουμε ότι δεν αξίζει στην ΑΕΚ η τρίτη θέση»

Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και το κίνητρο που έχει εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Νίκη για να αποδείξουν ότι αδικεί την ΑΕΚ η βαθμολογική της θέση θέλει ο Βασίλης Μπάρκας όπως δήλωσε μιλώντας στην «Real News». Ο τερματοφύλακας της Ένωσης τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του περιμένουν πώς και πώς αυτό το ματς και ποντάρουν και στη δυναμική παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά είπε:

«Κάθε ντέρμπι έχει τη δική του αξία, με τους ποδοσφαιριστές πάντα να ανυπομονούμε γι’ αυτές τις αναμετρήσεις. Το ματς με τον Ολυμπιακό το περιμένουμε πώς και πώς και θέλουμε τη νίκη για ν’ αποδείξουμε ότι δεν αξίζει στην ΑΕΚ η τρίτη θέση. Παίζουν οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και οι επιτυχίες στους αγώνες αυτούς σου φτιάχνουν την ψυχολογία και σε χαλυβδώνουν για να συνεχίσεις ακόμη πιο δυνατά.

Είμαστε σε καλό μομέντουμ και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλα τα παιδιά θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να φύγουμε νικητές. Περιμένουμε τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών στην εξέδρα, βοηθώντας την προσπάθεια που θα καταβάλλουμε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Πάντοτε η συμπαράστασή του είναι μοναδική και ειδικά στα ντέρμπι πολύ περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ