Έμαν: «Περιμένουμε μια δυνατή μάχη με τον Παναιτωλικό»

Έμαν: «Περιμένουμε μια δυνατή μάχη με τον Παναιτωλικό»

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας μίλησε για τη σημερινή (5.15 μ.μ.) αναμέτρηση του Άρη στο Αγρίνιο.

Με δηλώσεις του στον φακό της NOVA ο Φάμπιαν Έμαν αναφέρθηκε στο σημερινό (5.15 μ.μ.) ματς πρωταθλήματος του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο 21χρονος τερματοφύλακας τόνισε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη και τα γκολ, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως είναι σημαντικό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Για το σκεπτικό του Άρη απέναντι στον Παναιτωλικό: «Πάμε και σε αυτό το παιχνίδι με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη. Αυτό είναι το μόνο αποτέλεσμα που βλέπουμε. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος χρειάζεται τους βαθμούς, αλλά τους θέλουμε κι εμείς για να είμαστε μέσα στον στόχο μας».

Για το πώς περιμένει ο Άρης τον αντίπαλο: «Περιμένουμε μια δυνατή μάχη. Εκτιμώ ότι θα προσπαθήσουμε να έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να περάσουμε τις κατάλληλες πάσες στην αντίπαλη περιοχή και να πετύχουμε ένα, αλλά και να παραπάνω γκολ. Είναι σημαντικό, όμως, να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα».

Για το πόσο δυσκολεύουν τα πράγματα τώρα που φτάνουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου: «Σίγουρα αυτό δυσκολεύει την κατάσταση. Επιπρόσθετα, είναι και το πρόγραμμα των αγώνων που κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα, καθώς υπάρχουν συνεχή παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε πνευματικά δυνατοί και όταν ο αντίπαλος μας δυσκολεύει πολύ, να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε πνευματικό επίπεδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να μην τον αφήνουμε να μας χαλάσει τη σκέψη μέσα στο παιχνίδι».

Για την κόπωση λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών: «Είμαστε σε καλή φάση λόγω των θετικών αποτελεσμάτων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οπότε η απάντηση στην κόπωση είναι η καλή ψυχολογική διάθεση που έχουμε. Αυτό έχουμε κατά νου κι αυτό είναι που μας δίνει ώθηση και για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, με τον Παναιτωλικό».

Για τους 29 βαθμούς, τρεις διαφορά από τις ομάδες που είναι στην έκτη θέση: «Αυτό το γεγονός μας δίνει άλλη ώθηση. Ξέρουμε ότι είμαστε καλά σε αυτό το κομμάτι. Πιστεύουμε, μάλιστα, ότι μπορούμε να διευρύνουμε τη διαφορά στη βαθμολογία που έχουμε τώρα από τις ομάδες που μας ακολουθούν, παίρνοντας θετικά αποτελέσματα και στη συνέχεια, όπως για παράδειγμα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό».

Για το αν η ομάδα στοχεύει να πάει ψηλότερα από την Πέμπτη θέση που βρίσκεται τώρα: «Πάμε για το καλύτερο δυνατό. Φυσικά, θέλουμε να πάμε πιο ψηλά, όμως, είναι σημαντικό να βλέπουμε πρώτα κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και να συγκεντρωνόμαστε σε αυτό».

Για την κλήρωση Κυπέλλου, που έφερε αντίπαλο τον Ατρόμητο: «Είναι μια κλήρωση που βλέπουμε με θετικό μάτι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στα ημιτελικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ