Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-0: Νίκη μετά από 57 μέρες για τους Νεοσμυρνιώτες

Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-0: Νίκη μετά από 57 μέρες για τους Νεοσμυρνιώτες

Με γκολ του Σταυρόπουλου στο 76' ο Πανιώνιος πήρε νίκη έπειτα από 8 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και... ανάσανε βαθμολογικά. Τραγικός ο Ατρόμητος σε όλο το ματς.

Με γκολ του Σταυρόπουλου στο 76′ ο Πανιώνιος πήρε νίκη έπειτα από 8 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και… ανάσανε βαθμολογικά. Τραγικός ο Ατρόμητος σε όλο το ματς.

Από τη μία η θέληση του Πανιωνίου. Η διάθεση για να βάλει τέλος σε ένα σερί που τον έστελνε στη δεύτερη κατηγορία. Σε μια κατηφόρα που κατέβαινε με τα φρένα σπασμένα. Οχτώ σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Τελευταία του νίκη, στις 30 Νοεμβρίου, το εντός έδρας 3-0 απέναντι στον Παναιτωλικό.

Από την άλλη ο Ατρόμητος. Μια ομάδα με προβληματική εικόνα το τελευταίο διάστημα. Με άσχημες εμφανίσεις, με άσχημα αποτελέσματα, που παρουσιάστηκε στη Νέα Σμύρνη με στόχο να πάρει τη νίκη και να… πατήσει στην πρώτη εξάδα, όμως δεν έκανε τίποτα απ’ όσα χρειαζόταν για να τα καταφέρει. Ίσως να θεώρησε πως θα ήταν εύκολη λεία ένας Πανιώνιος που έδειχνε να… παραπαίει.

Με τη… φανέλα δεν παίρνεις παιχνίδια όμως. Χρειάζεται προσπάθεια, πάθος, θέληση, αυταπάρνηση. Όλα αυτά ο Ατρόμητος δεν τα είχε. Σε αντίθεση με τον Πανιώνιο, που έδειξε ένστικτο επιβίωσης, μπήκε στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια, έτρεξε περισσότερο, πήγαιναν οι παίκτες του πρώτοι πάνω στην μπάλα.

Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν τη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Σταυρόπουλου στο 59′, σκόραραν λίγα λεπτά αργότερα με τον Ρέντζα, αλλά το γκολ δε μέτρησε (σωστά) έπειτα από 7λεπτη διακοπή λόγω οφσάιντ του σκόρερ, βρήκαν όμως τη… λύτρωση με κεφαλιά του Σταυρόπουλου στο 76′. Ένα γκολ που τους οδήγησε με ευκολία μέχρι την κατάκτηση των τριών βαθμών, αφού ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει το ίδιο προβληματικό πρόσωπο ακόμα και αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ. Και δεν έκανε το παραμικρό για να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση.

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας (88′ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (88′ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Κιάκος, Εμμανουηλίδης (90′ +7′ Δούμτσιος), Οικονομίδης, Παπανικολάου, Αραμπούλι

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Καχιλα, Στρούγγης, Ταλόσα (46′ Κατράνης), Χαρίσης, Μπουσουλάτζιτς, Μανούσος, Ούμπιδες (58′ Ανδρούτσος), Ενσικουλού (72′ Γιακουμάκης), Βέλλιος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ