Μανούσος: «Συγγνώμη από τον κόσμο, δεν ήρθαμε καθόλου στο γήπεδο»

Μανούσος: «Συγγνώμη από τον κόσμο, δεν ήρθαμε καθόλου στο γήπεδο»

Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε για την ήττα και την εμφάνιση του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Πανιώνιος πήρε μια πολύτιμη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο με 1-0, σε ένα ματς όπου οι Περιστεριώτες δεν ήταν καλοί, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου τους που βρέθηκε στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης.

Ο Γιώργος Μανούσος μετά το τέλος του ματς, βγήκε μπροστά και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Ατρόμητου για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από εμάς, εμείς δεν ήρθαμε καθόλου σήμερα να παίξουμε. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, δεν δικαιούμασταν τίποτα παραπάνω. Θέλουμε όλοι να ζητήσουμε όλοι συγγνώμη από τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα εδώ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, γιατί έχουμε 4-5 παιχνίδια τα οποία είναι τελικοί για εμάς, αν θέλουμε να αλλάξουμε το κλίμα και να κυνηγήσουμε την εξάδα».

Για το τι έφταιξε: «Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Είχαμε πολύ άγχος κι αυτό μας κόστισε. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας γιατί με τέτοιες εμφανίσεις είναι πάρα πολύ δύσκολα για τη συνέχεια».

Για τον στόχο των πλέι οφ: «Ο Ατρόμητος έχει ποιότητα, αρκεί να την βγάζουμε κάθε αγωνιστική στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στη συνέχεια όλοι μας. Σίγουρα υπάρχει χρόνος, υπάρχουν παιχνίδια, έχουμε δείξει πως μπορούμε και σε πιο δύσκολες καταστάσεις, αρκεί να αλλάξουμε ξανά την νοοτροπία μας όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί όπως είπα για να κοιτάξουμε την εξάδα πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί στα επόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ