ΑΕΚ : Τρεις απόντες ενόψει Παναιτωλικού

ΑΕΚ : Τρεις απόντες ενόψει Παναιτωλικού

Εκτός του κανονικού προγράμματος παραμένουν οι Βράνιες, Τσόσιτς και Λιβάγια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνώριζε πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος πως θα πρέπει να στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντρέ Σιμόες για ένα σημαντικό διάστημα, με τον Πορτογάλο μέσο να ακολουθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο η επιστροφή στις προπονήσεις έχει φέρει στον Ισπανό τεχνικό και τρεις επιπλέον «πονοκεφάλους» ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Οι Ογκνιέν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς γυμνάστηκαν και σήμερα ατομικά με τη συμμετοχή τους στο ματς του Αγρινίου να κρίνεται αμφίβολη. Την ίδια στιγμή που εκτός προπονήσεων παραμένει και ο Μάρκο Λιβάγια, λόγω εμπύρετης αμυγδαλίτιδας.

Και οι τρεις παίκτες θα δοκιμάσουν στις επόμενες προπονήσεις να ανεβάσουν ρυθμούς και να τεθούν στη διάθεση του Χιμένεθ. Ωστόσο, αν αυτό δεν επιτευχθεί μέχρι την Τρίτη, οι πιθανότητες συμμετοχής τους στο παιχνίδι του Σαββάτου θα ελαχιστοποιηθούν. Με τον Ισπανό τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί υπολογίζει σε τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ