Μπακάκης: «Πρέπει να βελτιωθούμε…»

Μπακάκης: «Πρέπει να βελτιωθούμε…»

Ο μπακ της ΑΕΚ τόνισε ότι το παιχνίδι είχε μπόλικη τακτική από τις δύο ομάδες και επισήμανε ότι οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα ντέρμπι.

Ως ένα παιχνίδι τακτικής χαρακτήρισε το ματς με τον Ολυμπιακό ο Μιχάλης Μπακάκης στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, που βρήκε τις δύο ομάδες κολλημένες στο 0-0.

Ο μπακ της Ενωσης τόνισε ότι ο αγώνας είχε πάθος, δύναμη και μπόλικη τακτική, ενώ επισήμανε ότι οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Υπήρχε, πάθος δύναμη, τακτική. Είχαμε δύο κλασικές φάσεις από στατικές μπάλες και οι δύο ομάδες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο.

Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής, σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, εμείς θέλουμε να παίρνουμε τα ματς και να ευχαριστούμε τον κόσμο. Μου αφήνει πικρία το 0-0, θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας, υπάρχουν κι άλλα ντέρμπι που πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι».

Για το πως λειτούργησε η ομάδα μετά την αποβολή του Σιμόες: «Σίγουρα μετά την αποβολή υπήρχε πίεση, είχαμε σωστή τακτική όμως και δεν κατάφερε να κάνει φάση ο αντίπαλος».

Για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Καρέρα: «Οι αλλαγές που έχει φέρει ο Καρέρα είναι ότι υπάρχει πειθαρχία, υπάρχει πάθος, υπάρχουν τρεξίματα και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ