Ολυμπιακός : «Κολλάει» του Κούτρη στη Μαγιόρκα για τη ρήτρα αγοράς

Ολυμπιακός : «Κολλάει» του Κούτρη στη Μαγιόρκα για τη ρήτρα αγοράς

Ο Λεονάρντο Κούτρης βρισκόταν μια ανάσα από τον δανεισμό του στη Μαγιόρκα, όμως δημοσίευμα αναφέρει ότι η μετακίνηση του έχει κολλήσει λόγω διαφωνίας των δυο ομάδων για τη ρήτρα αγοράς.

Η Μαγιόρκα τις τελευταίες μέρες έχει επανέλθει για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα μετά τις επαφές των δυο ομάδων το περασμένο καλοκαίρι, η ισπανική ομάδα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ αυτή τη στιγμή για να κάνει δικό της τον Έλληνα μπακ.

Ωστόσο παρότι οι συζητήσεις βρισκόντουσαν σε καλό δρόμο, φαίνεται πως «κόλλησαν». Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η ιστοσελίδα «diariodemallorca.es», η οποία τονίζει ότι οι διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού και Μαγιόρκα δεν είναι σε τελικό στάδιο, διότι εκκρεμούν κάποια πράγματα.

Συγκεκριμένα, όπως ξεκαθαρίζεται στο δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι φέρονται να συμφώνησαν για την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού, αλλά δε τα βρίσκουν στη ρήτρα αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Ο λόγος είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει να μπει ρήτρα αγοράς στα 3 εκατ. ευρώ, όμως οι Ισπανοί θεωρούν πολλά τα χρήματα αυτά, με αποτέλεσμα να εξετάζουν κι εναλλακτικές επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ