Απίστευτο: Η ΕΠΟ στέλνει την Εθνική στην Αμερική μέσα στα πλέι οφ!

Απίστευτο: Η ΕΠΟ στέλνει την Εθνική στην Αμερική μέσα στα πλέι οφ!

Το ζήσαμε και αυτό με την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου. Αποφασίστηκε να πάει για δύο φιλικά στην Αμερική η Εθνική εν μέσω πλέι οφ!

Η ανικανότητα της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου έχει φανεί σε όλα τα επίπεδα. Έχει γίνει ξεκάθαρη και για τους ξένους αξιωματούχους. Εκεί που πιστεύεις πως τα έχουμε ζήσει όλα με την… εξυγιαντική ΕΠΟ έρχεται η απόφαση αυτή να σηκώσεις τα χέρια ψηλά!

Η ΕΠΟ είχε συμβούλιο σήμερα και αποφασίστηκε να πάει η Εθνική μας ομάδα στην Αμερική, Τέξας και Νέα Υόρκη για να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια.

Πότε θα γίνει αυτό; Στις 26 και 29 Μαρτίου! Μέσα δηλαδή στα πλέι οφ! Οι «φωστήρες» της ΕΠΟ στέλνουν τους διεθνείς μας σε υπερατλαντικό ταξίδι στο μικρό διάστημα που υπάρχει τον Μάρτιο για εθνικές ομάδες και ενώ θα είναι πριν και μετά σε εξέλιξη τα πλέι οφ!

Όπως τόνισαν στο συμβούλιο η ΕΠΟ θα πάρει 450 χιλιάδες ευρώ για αυτά τα φιλικά. Λεφτά που τα έχει ανάγκη καθώς ο Βαγγέλης Γραμμένος και η διοίκησή του τίναξαν στον αέρα τα οικονομικά της ΕΠΟ που βρίσκεται πλέον σε μνημόνιο από τους ξένους!

Με την απόφαση αυτή όπως ήταν λογικό δεν συμφώνησε ο Τάκης Αγραφιώτης τονίζοντας πως δεν γίνεται εν μέσω πλέι οφ να στείλουμε τους διεθνείς σε υπερατλαντικό ταξίδι. Η απόφαση όμως πάρθηκε από τους «φωστήρες» της… εξυγιαντικής ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ