Επιμένει η Λέτσε για Ελ Καντουρί

Επιμένει η Λέτσε για Ελ Καντουρί

Στην Ιταλία γράφουν ότι η Λέτσε επιθυμεί να αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ τον Ομάρ Ελ Καντουρί ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για Λέτσε και Ομάρ Ελ Καντουρί, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να εμπλέκουν τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ με την ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «napolicalcionews.it» αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Λέτσε έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Αφρικανού μεσοεπιθετικού και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η Λέτσε το πιο πιθανό είναι να κινηθεί για τον δανεισμό του παίκτη και όχι απευθείας για την αγορά του.

Η ομάδα της γειτονικής χώρας, που παλεύει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, επιθυμεί τον δανεισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί, βάζοντας στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ ένα ποσό ως ρήτρα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 29χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ φέτος μέχρι στιγμής έχει κάνει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ