Παναθηναϊκός: Η αλλαγή φορολογίας και η αύξηση στο μπάτζετ

Παναθηναϊκός: Η αλλαγή φορολογίας και η αύξηση στο μπάτζετ

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι άλλαξε η φορολογία στον επαγγελματικό αθλητισμό και ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να αυξήσει το μπάτζετ των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, έχει «πατήσει» για τα καλά στην πρώτη τετράδα και συνεχίζει να ανεβαίνει, παίρνοντας συνεχόμενα τρίποντα. Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Αλαφούχος φαίνεται πιο διαλλακτικός όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, ενώ έδωσε την ευκαιρία στον Τσάβι Ρόκα να προχωρήσει σε μερικές σημαντικές προσθήκες.

Κομβικό ρόλο στα παραπάνω εχει παίξει και ο νέος φορολογικός συντελεστής του 22%, όπου ο Παναθηναϊκός κερδίζει περίπου 2 εκατ. ευρώ και, τα οποία ο Γιάννης Αλαφουζος έχει αποφασίσει να διατεθούν για την αύξηση του μπάτζετ και την ενίσχυση του ρόστερ, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Το τριφύλλι λοιπόν από αρχικό σχεδιασμό των 5 εκατ. ευρώ έφτασε κοντά στα 7 εκατ ευρώ ποσό σαφώς πιο άνετο για τον Τσάβι Ρόκα και τις κινήσεις που θέλει να κάνει για την ενίσχυση της ομάδας.

Από εκεί και πέρα οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ Καρλίτος θα αμείβονται με περισσότερα από 400.000 ευρώ, ενώ και οι Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης θα έχουν αυξημένες απολαβές σε σχέση με φέτος, κάτι που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο ποσό από την αύξηση του μπάτζετ θα πηγαίνει σε αυτούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ