Ολυμπιακός: Προχωράει του Χασάν με απόφαση Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Προχωράει του Χασάν με απόφαση Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε επίμονα την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν, αφού θεωρεί ότι δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να χάσει την ευκαιρία και προχωράει η περίπτωση του Αιγύπτιου φορ στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» να κλείσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις πριν κλείσει το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Πέρα από τις πωλήσεις οι ερυθρόλευκοι έχουν σε πλήρη εξέλιξη και το πλάνο της ενίσχυσης με τον Αχμέντ Χασάν να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποκτήσουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει επιτακτικά τον Αιγύπτιο φορ, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη χώρα μας, όμως δεν ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος; που συνέβη αυτό δεν έχει γίνει γνωστός, όμως έχει υπάρξει αλλαγή δεδομένων κι όλα δείχνουν ότι απομένουν τα τυπικά για να επιστρέψει ο Χασάν στο λιμάνι.

Όπως αναφέρει το Φως των Σπορ, ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση του Αιγύπτιου επιθετικού, έπειτα από σχετική (επίμονη) εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι δεν έπρεπε να χαθεί η ευκαιρία οι Πειραιώτες να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να προχωρήσει την υπόθεση ο Ολυμπιακός με τον Αιγύπτιο να είναι έτοιμος να αποτελέσει τον παίκτη που θα δίνει ανάσες στον Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ