«Σαρώνει» ο Ιβάν: Ζητάει και απόλυση δημοσιογράφου της ΕΡΤ

«Σαρώνει» ο Ιβάν: Ζητάει και απόλυση δημοσιογράφου της ΕΡΤ

Πήρε φόρα ο Ιβάν Σαββίδης μετά την αλλαγή του νόμου και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με επιστολή της στην ΕΡΤ ζητάει την αποπομπή του δημοσιογράφου, Γιάννη Σαντοριναίου, για το μήνυμα που ανέβασε στα social media με το οποίο ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει υποβιβαστεί δύο φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Ασταμάτητος είναι ο Ιβάν Σαββίδης, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την αλλαγή του νόμου για να μην υποβιβαστεί για το σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας να ζητάει και την απόλυση δημοσιογράφου από την ΕΡΤ!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έστειλε επιστολή στη διοίκηση της ΕΡΤ με την οποία ζητάει την αποπομπή του δημοσιογράφου, Γιάννη Σαντοριναίου, που ανέφερε σε ποστάρισμά του στο Facebook ότι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε τα τελευταία χρόνια να έχει υποβιβαστεί δύο φορές, μία για την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη και μία για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

«Αν κατάλαβα καλά, η καλύτερη ομάδα της τετραετίας θα είχε υποβιβαστεί δύο φορές, μία με τον οπλαρχηγό και μία με τον ανιψιό! Το λες και νταμπλ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στo Facebook ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ. «Η τυχόν παραμονή του θα σημαίνει πως ο πολιτικός της προϊστάμενος αποδέχεται αυτά που λέει ο υπάλληλος που πληρώνεται από τον ελληνικό λαό», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε την απάντηση του δημοσιογράφου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ