«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

Η απάντηση του Ολυμπιακού στις… φαιδρότητες.


«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» | to10.gr

Το είδαμε και αυτό. Την ώρα που οι νόμοι αλλάζουν κατά το δοκούν και μάλιστα σε χρόνο… dt για να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη για το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθεί με θεωρίες συνομωσίας να δημιουργήσει κλίμα.

Το βράδυ της Τετάρτης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου και ο νομικός εκπρόσωπος της πειραϊκής ΠΑΕ, κ.Χατζησαββάογλου, βρέθηκαν στα γραφεία του δικηγόρου, κ Τζουγανάτου, ο οποίος– σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς – συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη. Θεωρίες συνομωσίας για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα και να αποπροσανατολίσουν την φίλαθλη κοινή γνώμη.

Η δικαίωση μιας ομάδας που χτίζεται δύο χρόνια

Μια προσπάθεια από τον ΠΑΟΚ να δημιουργήσει κλίμα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού όμως να τονίζουν ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!».

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ανέφεραν: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!

Από τον καθηγητή κ. Τζουγανατο ζητήσαμε και πήραμε γνωμοδότηση για την υπόθεση, την οποία έχουμε καταθέσει στην ΕΕΑ μαζί με το υπόμνημα μας και είναι σε γνώση της επιτροπής. Σε εμάς δεν περνάνε οι εκβιασμοί. Επαναλαμβάνεστε. Σταματήστε τις φαιδρότητες και τις θεωρίες συνομωσίας.

Για την ταμπακιέρα θα πείτε τίποτα; Ή πιστεύετε ότι πετώντας την μπάλα στην κερκίδα θα περισώσετε τα αίσχη σας και θα φέρουν και αλλά αποτελέσματα οι εκβιασμοί σας;».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αποθεώθηκαν οι θριαμβευτές στο Ελ. Βενιζέλος (pics+vid)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο