ΑΕΚ: «Χλωμιάζει» η επιπλέον μεταγραφή

ΑΕΚ: «Χλωμιάζει» η επιπλέον μεταγραφή

Ο Ίλια Ίβιτς δεν έχει κατεβάσει μανίκια όσον αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε διαδικασία επαφών και συζητήσεων προκειμένου να διερευνήσει περιπτώσεις παικτών που να ταιριάζουν στα «θέλω» τα δικά του, όπως, φυσικά, και του Μάσιμο Καρέρα.

Το βάρος των αναζητήσεων του Σέρβου τεχνικού διευθυντή έπεσε σε περιπτώσεις εξτρέμ. Μιας και σε αυτή τη θέση έχει εντοπιστεί το βασικό κενό του ρόστερ αυτή τη στιγμή. Η Ένωση κυνήγησε και μάλιστα δυναμικά την υπόθεση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ωστόσο οι απαιτήσεις του παίκτη αλλά και της Χάμαρμπι, την έκαναν να εγκαταλείψουν το όλο θέμα.

Το τελευταίο διάστημα μπήκαν στα ραντάρ του Ίβιτς άλλες δύο υποθέσεις ακραίων, που εξετάστηκαν σοβαρά. Ωστόσο για διαφορετικούς λόγους δεν φαίνεται να προχωρά καμία εξ αυτών. Όπως γίνεται αντιληπτό με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει κι άλλη μεταγραφή για την ΑΕΚ.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και οι πιθανότητες είναι πλέον συντριπτικά υπέρ του να μην υπάρξει άλλη προσθήκη για τους Κιτρινόμαυρους, μετά από εκείνες των Σιμάνσκι, Λάτσι (ο Κάμπος που δοκιμάζεται δεν είναι κίνηση που εντάσσεται στο μεταγραφικό πλάνο για την άμεση ενίσχυση). Βεβαίως όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Όμως η αλήθεια είναι πως τα περιθώρια δείχνουν να στενεύουν για την Ένωση, όσον αφορά στο σενάριο μιας ακόμα μεταγραφής, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ