Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση των Γκεζάλ και Κασάμι

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση των Γκεζάλ και Κασάμι

Ο Ολυμπιακός βγήκε στην αγορά και ετοιμάζει δυνατές κινήσεις. Πληροφορίες για τον αλγερινό εξτρέμ Ρασίντ Γκεζάλ και επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Χασάν είναι ήδη εδώ, με την πρώτη επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να ικανοποιείται. Ο Ποντένσε, ο Κούτρης και ο Μπενζιά αποχώρησαν ήδη. Και το ίδιοι είναι πιθανό να συμβεί και με τον Γκερέρο. Άλλα και με άλλους παίκτες του ρόστερ που βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας (Μεριά, Μάρκοβιτς).

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα μείνει άπραγος. Και σίγουρα, δεν σημαίνει ότι δεν κινείται στην αγορά. Το αντίθετο. Κινείται και μάλιστα δυναμικά. Με στόχο, ωστόσο, να αποκτήσει μόνο ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο. Και αγωνιστικά, αλλά και από άποψη προσωπικότητας, χαρακτήρα, εμπειριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ο Ολυμπιακός έχει ήδη βάλει στην πρώτη θέση της ατζέντας του δύο ποδοσφαιριστές, με τους οποίους φέρεται να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος για τον διεθνή Αλγερινο εξτρέμ, Ρασίντ Γκεζάλ και τον Παϊτίμ Κασάμι. Δύο παίκτες που οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά και ήδη διερευνούν τη δυνατότητα να τους εντάξουν στο δυναμικό τους. Άμεσα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γκεζάλ, το όνομά του δεν είναι άγνωστο στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αντιθέτως, αποτελεί έναν διαχρονικό στόχο του συλλόγου και για αυτόν τον λόγο είχε γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η Φιορεντίνα είχε καταφέρει να κερδίσει τη μάχη και τον ενέταξε στο δυναμικό της, ως δανεικό για έξι μήνες από τη Λέστερ.

Ο 27χρονος βιρτουόζος εξτρέμ, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο Καμπιονάτο και στη γεμάτη προβλήματα φετινή Φιορεντίνα, με αποτέλεσμα να έχει ζητήσει να αποχωρήσει. Το όνομά του έπεσε πάλι στο τραπέζι του Ολυμπιακού. Που δείχνει διατεθειμένος να αδράξει την ευκαιρία και να εντάξει στο δυναμικό του έναν παίκτη που πριν 2,5 χρόνια κόστισε σχεδόν 15 εκατομμύρια στη Λέστερ. Και ο οποίος θεωρείται παίκτης «κάνω τη διαφορά». Οι επαφές φαίνεται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική κίνηση για την ενίσχυσή του.

Για την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι δεν χρειάζονται πολλά σχόλια. Ο 27χρονος Ελβετός μέσος έχει αφήσει το στίγμα του στον Ολυμπιακό τη 2ετια  (2014-16) που φόρεσε τη φανέλα του. Και όλα δείχνουν ότι πλέον έχει έρθει η ώρα της επανόδου του στην ομάδα του Πειραιά. Δυόμιση χρόνια μετά την αποχώρησή του, ο Κασάμι δείχνει να έχει βρει τον καλό τους εαυτό. Οι εμφανίσεις του με τη Σιόν και κυρίως η σταθερότητα και οι τρομεροί αριθμοί του δείχνουν ότι αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο βάσει των πραγματικών του δυνατοτήτων. Δυνατότητες που ξεδίπλωσε εντυπωσιακά σε πολλές στιγμές κατά την παρουσία του στον Πειραιά. Φέτος μετράει ήδη 21 ματς, 12 γκολ και 2 ασίστ με την ελβετική ομάδα. Προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Μεταξύ των οποίων και τουο Ολυμπιακού. Με τις πληροφορίες από to10.gr, να αναφέρουν ότι ήδη έγινε η πρώτη κρούση στη Σιόν για την απόκτησή του.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Κασάμι μένει ελεύθερος σε έξι μήνες και μπορεί από τώρα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, είναι σύμμαχος του Ολυμπιακού. Ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί ξανά στην ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί.

ΥΓ. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών, που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Και όσο πλησιάζει η ώρα που θα κλείσει το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, τόσο οι πληροφορίες θα γίνονται περισσότερες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ