Άρης: Οι θέσεις που παίζονται

Άρης: Οι θέσεις που παίζονται

Ο Ένινγκ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον αντικαταστάτη του Κόρχουτ, ενώ περιμένει και τον Γκάμα ,ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μίκαελ Ένινγκ θα συνεχίσει τις δοκιμές του σε οτι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ φαίνεται οτι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δυο θέσεις.

Ο Κόρχουτ θα εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι την μια αγωνιστική της ποινής του και αναζητείται ο αντικαταστάτης του για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Μοναδικός αριστερός μπακ στο ρόστερ του Άρη είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο νεαρός Παναγιώτης Σενγκέργκης, ενώ υπάρχει και η λύση να παίξει κατ’ ανάγκη εκεί ο Ούγκο Σόουζα.

Ακόμα ο προπονητής του Άρη περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Γκάμα, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν προλάβει να αγωνιστεί ,τότε τη θέση του στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής διεκδικούν οι Μανσίνι και Ντιγκινί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ