Ιταλικά σενάρια για Ολυμπιακό και Λυκογιάννη

Ιταλικά σενάρια για Ολυμπιακό και Λυκογιάννη

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Μπάμπης Λυκογιάννης βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως προτάθηκε ο ίδιος στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα ενεργός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει σε μια πώληση (αυτή του Ποντένσε στη Γουλβς), ενώ δυο ακόμα ποδοσφαιριστές (Κούτρης και Μπενζιά) αποχώρησαν.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την αγορά προκειμένου ενισχυθεί με σκοπό φυσικά την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Ήδη με προτροπή του Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσαν την επιστροφή του Αχμέντ Χασάν, ενώ βρίσκονται κοντά και σε ακόμη έναν παλιό γνώριμο. Τον Παϊτίμ Κασάμι.

Η ενίσχυση των ερυθρόλευκων λοιπόν φαίνεται ότι δεν σταματάει εδώ, καθώς στην Ιταλία «εμπλέκουν» τον Ολυμπιακό με τον Μπάμπη Λυκογιάννη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «calciocasteddu.it», ο Έλληνας μπακ που ανήκει στην Κάλιαρι προτάθηκε στους Πειραιώτες και η περίπτωση του φέρεται να απασχολεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Έλληνας διεθνής δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από την ιταλική ομάδα και πως ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μάλιστα κάνουν λόγο για επαφές του ίδιου του Λυκογιάννη με την πλευρά του Ολυμπιακού, με τον παίκτη να θέλει να επιστρέψει στο λιμάνι.

Οι πιθανότητες της επιστροφής του Λυκογιάννη μάλιστα αυξάνονται από τη στιγμή που ο Λεονάρντο Κούτρης ανήκει κι επίσημα στη Μαγιόρκα μέχρι το τέλος της σεζόν. Μοναδικός κλασικός αριστερός μπακ στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας και οι Ιταλοί θεωρούν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λυκογιάννης τη φετινή σεζόν στην Κάλιαρι μετράει 8 συμμετοχές και συνολικά έχει αγωνιστεί στη Serie A 565 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ