Φεράντο: «Σε μια στιγμή δεν έβλεπα τίποτα»

Φεράντο: «Σε μια στιγμή δεν έβλεπα τίποτα»

Ο πρώην προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Χουάν Φεράντο έχει αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Βόλου, λόγω ενός προβλήματος στο μάτι του.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το πρόβλημα υγείας του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μετά από έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν έβλεπε τίποτα μπροστά του, αλλά πλέον νιώθει καλύτερα. Απάντησε επίσης στο ερώτημα αν θα γυρίσει στον Βόλο, όταν φυσικά γίνει τελείως καλά.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Φεράντο:

«Είμαι καλύτερα, χαρούμενος, πιο ήρεμος αφού οι γιατροί βρήκαν το πρόβλημα και ελπίζω σε ένα μήνα θα είμαι έτοιμος για δουλειά. Ο Δεκέμβριος ήταν άθλιος για μένα, ένα βακτήριο προσέβαλλε το μάτι μου και είχε ως αποτέλεσμα στο σύστημα οράσεώς μου.

Στην αρχή η αντιμετώπιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ξαφνικά δεν έβλεπα τίποτα, σαν μια μαύρη κουρτίνα να έχει πέσει μπροστά στα μάτια μου, άλλες φορές θολά.

Τον Δεκέμβριο ήμουν χάλια ψυχολογικά, φοβήθηκα πως θα χάσω την καριέρα μου, την δουλειά μου. Τώρα είμαι καλύτερα, θα είμαι στο 100% όταν ξεπεράσω το πρόβλημα πλήρως».

Για το αν θα επιστρέψει στον Βόλο κάποτε: «Όχι δεν σκοπεύω να επιστρέψω, ο Βόλος έχει καινούριο προπονητή, εγώ θα προσπαθήσω να βρω μια άλλη ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ο Βόλος με περίμενε, δεν έχω κανένα θέμα με την ομάδα, ήταν λογικό ο Βόλος να κοιτάξει την συνέχεια της ζωής, γιατί η ζωή συνεχίζεται όπως θα γίνει και με μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ