Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση: «Είμαστε δίπλα σας, να επικεντρωθείτε μόνο στα παιχνίδια και στις προπονήσεις»

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση: «Είμαστε δίπλα σας, να επικεντρωθείτε μόνο στα παιχνίδια και στις προπονήσεις»

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σήμερα στην προπόνηση και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Μια αντιπροσωπεία οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε σήμερα (30/1) το πρωί στην προπόνηση της ομάδας προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Η απόφαση αυτή πάρθηκε για να τονωθεί η ψυχολογία των παικτών λόγω των αναμετρήσεων που έρχονται τον Φλεβάρη για το πρωτάθλημα και το κύπελλο (οι διπλές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό), αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα όσα χρεώνουν στο Δικέφαλο και τον Ιβάν Σαββίδη.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα δέχθηκε με ευχαρίστηση την αντιπροσωπεία των οπαδών του Δικεφάλου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τους τελευταίους να εξηγούν τους λόγους αυτής της επίσκεψης. «Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πως είμαστε στο πλευρό σας. Θέλουμε να κλείσετε τα αφτιά σας και να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στα παιχνίδια. Εσάς δεν πρέπει να σας απασχολούν αυτά που γίνονται με τις επιθέσεις που δέχεται η ομάδας μας και ο πρόεδρος μας Ιβάν Σαββίδης. Δεν πρέπει να επηρεαστείτε. Να επικεντρωθείτε μόνο στις προπονήσεις και στους αγώνες που έρχονται και να κρίνουν τους στόχους της ομάδας. Ο κόσμος θέλει να φέρεται στη Θεσσαλονίκη και το φετινό νταμπλ».

Οι φίλαθλοι μ’ αυτή τους την κίνηση έστειλαν το μήνυμα πως στηρίζουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και να είναι στο πλευρό τους, παρότι υπήρξε μια διαφορετική εντύπωση μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο και τις αποδοκιμασίες για την κακή εμφάνιση της ομάδας. Ο κόσμος του Δικεφάλου δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα, παρότι αγωνιστικά δεν είναι και στα καλύτερα της. Θα βρίσκονται σε κάθε ματς στις εξέδρες για να βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ