Ολοκληρώνεται του Αραούχο στην ΑΕΚ

Ολοκληρώνεται του Αραούχο στην ΑΕΚ

Η μεγάλη επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά σήμερα με τον Αργεντινό επιθετικό να φτάνει στο μεσημέρι στην Ελλάδα για την Ένωση.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή. Ο Σέρχιο Αραούχο έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ένωση και αναμένεται να «πατήσει» το πόδι του το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί από την Ένωση.

Ο Αργεντινός φορ θα ξεκινήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ, με τον κόσμο της ομάδας να έχει ενθουσιαστεί με την επιστροφή του «Τσίνο». Η ΑΕΚ αποκτάει τον Αραούχο μετά από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον 28χρονο επιθετικό να έρχεται με τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας

Στη συμφωνία υπάρχει οψιόν για την αγορά του, όπως και ρήτρα σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν προχωρήσει στην απόκτησή του το καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί πως η ρήτρα αγοράς φτάνει τα 2,7 εκατ. ευρώ, ενώ ο Τσίνο είναι ανυπόμονος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Αργεντινός μετράει μόλις 4 συμμετοχές με τη Λας Πάλμας στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς ταλαιπωρήθηκε για περισσότερο από δύο μήνες από τραυματισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ