Έφτασε στην Αθήνα ο Αραούχο: «Νιώθω το ίδιο ρίγος με την πρώτη φορά που ήρθα»! (vid)

Έφτασε στην Αθήνα ο Αραούχο: «Νιώθω το ίδιο ρίγος με την πρώτη φορά που ήρθα»! (vid)

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ εν μέσω αποθέωσης ο Αργεντινός παικταράς.

Στην Αθήνα για τη δεύτερη επιστροφή του στην ΑΕΚ και την Τρίτη θητεία του στην ομάδα βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο! Ο Αργεντινός παικταράς έφτασε πριν λίγο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εν μέσω αποθέωσης, δείχνοντας εκστασιασμένος που θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα!

Ο 28χρονος στράικερ είπε με το που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας πως «νιώθω το ίδιο ρίγος με την πρώτη φορά που ήρθα εδώ! Αισθάνομαι σαν να έρχομαι για πρώτη φορά»! Ο Αραούχο γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ΑΕΚ που τον υποδέχθηκαν, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του που θα αγωνιστεί ξανά με την Ένωση. Την ομάδα με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής και που μαζί της πέρασε τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Ο Αραούχο θα μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Η Ένωση τον αποκτά δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς τον Ιούνιο. Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει στα 3 εκατομμύρια ευρώ ενώ μαζί με το τριετές συμβόλαιο του παίκτη, θα εκτοξευτεί στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον Αραούχο να αποτελεί την πιο δαπανηρή μεταγραφή του Δικεφάλου, στη νέα εποχή του.

Δείτε βίντεο από την άφιξή του:

https://www.instagram.com/p/B7-5-t8lJ1R/?utm_source=ig_web_copy_link

H πρώτη αποθέωση 💪💪💪#elchino

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

Η σχετική ενημέρωση της ΑΕΚ: 

«Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι εδώ και λίγη ώρα ο Σέρχιο Αραούχο!

Ο El Chino των οπαδών της ΑΕΚ ταξίδεψε από το Λας Πάλμας στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση και να ξεκινήσει την τρίτη του θητεία με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Εν αναμονή των τελικών εξελίξεων, το AEK TV σας ετοίμασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Αργεντινού άσου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ