Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Καφού (vids)

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Καφού (vids)

Στην Αθήνα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Καφού, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Καφού.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε συμφωνία με τη Λέγκια για τον  26χρονο άσο και ο παίκτης ήρθε για να υπογράψει το νέο του πολυετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Ο Πορτογάλος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μπενζιά, ο οποίος αποχώρησε με προορισμό την Ντιζόν, ενώ αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Καφού τη φετινή σεζόν μετράει 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την πολωνική ομάδα, τρεις εκ των οποίων σημειώθηκαν στα προκριματικά του Europa League.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Γκιμαράες, από όπου και τον γνωρίζει και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, αλλά και από τις γαλλικές, Λοριάν και Μετς.

Ο 26χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Μπενφίκα, ενώ εδώ και περίπου δυο χρόνια αγωνίζεται στη Λέγκια. Η θέση του είναι κεντρικός μέσος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και ως αμυντικό χαφ.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ