Ένινγκ: «Θέλουμε να επανορθώσουμε, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ένινγκ: «Θέλουμε να επανορθώσουμε, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ο Άρης σύμφωνα με τον προπονητή του είναι έτοιμος να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανιώνιο (02/02, 3 μ.μ.).

Διαφορετικό πρόσωπο μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό θέλει ο Μίχαελ Ένινγκ να δείξει ο Άρης, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (02/02, 3 μ.μ.). Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης και τις απουσίες των Φραν Βέλεθ, Μίχαϊ Κόρχουτ και Μπράουν Ιντέγε, που καλείται να διαχειριστεί.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τους παίκτες που θα απουσιάσουν με τον Πανιώνιο: «Είναι κάτι που γνωρίζαμε και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Είχα άλλα σχέδια, γιατί ήθελα να δώσω ευκαιρία σε έναν νεαρό αριστερό μπακ για τους γνωστούς λόγους. Αυτοί που θα παίξουν θα δείξουν τι αξίζουν».

Για το πρόβλημα με το δελτίο του Σενγκέρκη: «Είναι κάτι που προσπαθώ να καταλάβω. Ανήκει στην ομάδα μας, αλλά δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Δεν μπορώ να το κατανοήσω. Ο Σενγκέρκης θα έπαιζε, γιατί προπονείται καιρό μαζί μας. Θα μπορούσε να αποτελέσει λύση, έχει ταλέντο και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί».

Για την ενημέρωση από τον Χαριστέα: «Ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Έχουμε πρόβλημα μεταγραφών, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να ανεβάσουμε παίκτη από τις μικρές μας ομάδες».

Για τη θέση του αριστερού μπακ: «Έχουμε κάποιες λύσεις στο μυαλό μας, αλλά έχουμε και άλλα παζλ για την ενδεκάδα».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη: «Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές. Έχουν γίνει πολλά και προσπαθώ να τα κατανοήσω. Δεν μου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Η κουλτούρα μου είναι διαφορετική, αλλά προσπαθώ να μείνω θετικός. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην εκτροχιαστεί το ποδόσφαιρο. Η εμπλοκή με την πολιτική είναι επικίνδυνο πράγμα για το ποδόσφαιρο».

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Θέλουμε να επανορθώσουμε και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να δείξουμε χαρακτήρα μετά από κακά αποτελέσματα. Υπάρχει δίψα στην ομάδα για να παίξουμε επιθετικά στο γήπεδό μας. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Έχουμε επεξεργαστεί τι έγινε στο προηγούμενο ματς και μετράει η αντίδρασή μας».

Για τα συνεχόμενα ματς το προηγούμενο διάστημα: «Καταφέραμε να προπονηθούμε μετά από σερί παιχνίδια και αξιοποιήσαμε τον χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ