Σόουζα: «Παίζω όπου ζητήσει ο προπονητής μου, δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό»

Σόουζα: «Παίζω όπου ζητήσει ο προπονητής μου, δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό»

Ο Ούγκο Σόουζα έβαλε πάνω από όλα την ομάδα, ενώ ανέφερε πως σε όποια θέση και να του ζητήσει να αγωνιστεί ο Μίχαελ Ένινγκ, εκείνος θα δεχθεί και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σόουζα στη NOVA:

Για τον Πανιώνιο: «Πρέπει να αντιδράσουμε, προπονηθήκαμε αρκετά μέσα στην εβδομάδα, περιμένουμε να βγάλουμε αντίδραση και να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας».

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Στο πρώτο προσπαθήσαμε αλλά δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος, στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βγάλουμε αντίδραση, το αφήνουμε στο παρελθόν, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τις δυσκολίες του αγώνα με τον Πανιώνιο: «Θα είναι όμορφο παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας, περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι, θέλουμε τους βαθμούς για τους φιλάθλους μας».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε την νίκη σε όλα τα ματς, πρέπει να προσπαθούμε αλλά δεν είναι εύκολο να κερδίζουμε σε όλα τα ματς, είναι δύσκολο να πάρουμε όλα τα ματς, αλλά θα το παλέψουμε».

Σε ότι αφορά στην τακτική που ακολουθήσει Άρης στο ματς με τον Πανιώνιο: «Χρειάζεται να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, το σημαντικό είναι να κοιτάξουμε την δική μας ομάδα, δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, αν κάνουμε σωστά αυτά που μας ζητάει ο προπονητής δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για την εμφάνιση του στο ματς με τον Παναιτωλικό: «Παίζω για την ομάδα, παίζω παντού, όπου μου ζητήσει ο προπονητής, πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, το πιο σημαντικό είναι να δίνεις το 100%. Ο προπονητής αποφασίζει για την θέση που θα αγωνιστώ και το σέβομαι απόλυτα».

Για τις ισορροπίες στην ομάδα: «Είναι σημαντικό να έχει μία ομάδα ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε πολλές θέσεις, είναι καλό να υπάρχει σεβασμός στις επιλογές του προπονητή».

Για την ατμόσφαιρα που περιμένει στο γήπεδο: «Η ατμόσφαιρα που περιμένω είναι όπως τις προηγούμενες φορές, μας αρέσει η καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας, κάνει την ζωή μας πιο εύκολη».

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Κλειδί είναι να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, να δώσουμε μάχη για κάθε μπάλα και όλα θα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ